REFLEKSION,  SELVKÆRLIGHED

STANDHAFTIGHED

Gå på med krum hals. Kæmp dig frem. Hold ud. Hold fast. Gør dit arbejde. Gør det nødvendige og modige. Selvom det kræver sej udholdenhed!

Og hold så op med at jamre…

Lad alt plidder-pladderet fare uden alt for meget hurlumhej. Ingen dikkedarer og krusedulle tanker! 

Vær målrettet. Bevidst.

Støt ej det golde kollektive. Gør dit oprør. Og bevar din ret til selv at tænke frit. Din ret til selv at vælge. Vær din egen vagtpost. Vær på vagt for bøvhoveder, magtliderlighed, undertrykkelse, smålige normer, stivnede trossætninger og kulturens mange rovdyr. De jager alle steder… Så lad dig ikke indfange. Bevæg dig fintfølende og med forsigtighed, for faldgruberne er mange.

Og nogle gange må man slås! Ja, for sjælfuldt at bevare vildskaben, glæden og friheden, må man sommetider slås. Du skal slås helhjertet og på en snedige måde.

Din viden og vilje giver dig et forspring!

Omgiv dig også med mennesker der støtter dig i denne hårde, tidskrævende og møjsommelige kamp. Lær dig selv at hyle. Hyl for natten og dagen, mørket og lyset.

For den, som ikke kan hyle, finder ikke sin flok!

Og det hjælper, at være flere der tør kæmpe og stå i mod. Ja, flere som følger det ekko og de følelsesmæssige spor, der genopretter og kalder livskraften og livsglæden frem i os kvinder.

Kommentarer lukket til STANDHAFTIGHED