BOGUDGIVELSE

I FRIT FALD som sådan en slags ninja!

Bogen I FRIT FALD er udgivet i et samarbejde med Wadskjær Forlag.

I frit fald – som sådan en slags ninja er en ærlig, modig og personlig bog. Den mikser lyrik, tankemylder og reflektioner om det moderne kvindeliv i 2020’ernes Danmark. Den henvender sig især til kvinder, der elsker at sparke røv, men som også selv ved præcis, hvor nas det gør at få et ninjaspark bag i.

Bogen er fyldt med poesi, tanker, drømme og kærlighed skildret med humor og politisk ukorrekthed. Jannie Nørregaard Rasmussen skildrer modigt og personlig livet som ninja på den anden side af den skilsmisse og de livsbegivenheder, hun ikke selv havde set komme. Hun forsøger tænksomt, kærligt og ærligt at gøre op med både perfekthedskulturen, vores høje forventninger til det gode liv, parforholdet, forældreskabet, samfundets normer og mange dogmer og livet som ene-stående.

Teksterne spejler livets banaliteter, højder og dybder og vækker dyb genklang i de fleste kvinder.

”Nu har jeg læst bogen, rub og stub. Jeg smiler og føler mig taget i hånden. Ind i dit univers, men også i høj grad ind i livet med alle dets op- og nedture. Uden endemål og lykkelige slutninger. Men med poesi, tanker, drømme og kærlighed. Du er så livsklog og skriver både interessant og levende. Og formår samtidig at gå uden om de værste klicheer og ensformigheder.”

”Du har en evne til både at være sjov, ligetil og dybtfølt, samtidig med at du skriver om en indre smerte og en undren. Der er en lethed over måden, hvorpå du skriver. Og jeg får lyst til at sætte Bowies Let’s Dance eller Modern Love på grammofonen og danse til dine tekster.”

Flere læseoplevelser og anmeldelser her.

KØB BOGEN ONLINE

Klik ind for direkte link til forhandlersider.
Bogen I Frit Fald -som sådan en slags ninja kan købes hos Saxo, GUCCA, Dansk Boghandel, Bog og Idé og Wadskjær Forlag.

OMTALER

Nyborg Avis – På fredag udgiver Jannie Nørregaard Rasmussen sin bog ’I frit fald – som sådan en slags ninja”. Det sker ved en reception med overraskelser i Vandtårnet på Volden. Læs hele artiklen her.