REFLEKSION

OPTUR MIDT I NEDTUR…

Lige inden juleferien blev jeg kortvarigt sygemeldt pga. synsforstyrrelser og for højt blodtryk. Lægen mente jeg havde for meget at tænke på og at jeg helt havde glemt at lytte til min krops signaler – hun foreslog mindfuldness og åndedrætsøvelser. Og det føltes som en vild nedtur at skulle gå ned i gear – særligt op til jul med alt det, der skulle laves og gøres. Jeg var både bange og ret så ked af det – og sådan gik jeg altså også ind i det nye år. Med følelserne temmelig uden på tøjet.

Men i dag fejrer jeg en lille optur midt i nedturen. Jeg har nemlig tilmeldt mig mit første yogakursus, downloadet meditationsøvelser, købt mig en måtte, to kasser blåbær og en bøtte jordbæris. Man er vel handlingsorienteret. Og det er et godt udgangspunkt.

Og så også ret så konkurenceorienteret, må jeg hellere tilføje…

I hvert fald tog jeg mig selv i at tænke; ej altså, det da ik’ så svært, jeg vil være den bedste – til første yogaintroduktion i mandags. Måske et knap så godt udgangspunkt.

Men uanset.  Så er det altså sådan, jeg har valgt at arbejde mig ud af krisen. Ud og op igen.

Jeg gik nynnende fra yogatimen. Er spændt på, hvornår jeg skråler mine lunger ud igen.😉

Kommentarer lukket til OPTUR MIDT I NEDTUR…